Yavru kediye tecavüz ederken yakalandı. Yavru kedi öldü. Katil tutuklandı

İstanbul'dan akıllara durgunluk veren bir haber daha geldi.. Eyüpsultan'da 3 aylık yavru kediye tecavüz ederken suçüstü yakalanan ve polislerce gözaltına alınarak tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Bilal Çakmak tutuklanarak cezaeivne gönderildi. İlerleyen dakikalarda, tecavüze uğrayan kedinin yapılan tedaviye rağmen kurtarılamayarak öldüğü belirtildi

Haberlinki
Haberlinki
20 Haziran 2018 Çarşamba 09:46
Yavru kediye tecavüz ederken yakalandı. Yavru kedi öldü. Katil tutuklandı

İSTANBUL Eyüp Alibeyköy Mahallesi'nde, Rafet A.'ya ait 3 aylık kedi yavrusuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Bilal Çakmak., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı. Cumhuriyet savcılığınca, ifadesi alınan Bilal Çakmak, "sahipli hayvanı işe yaramayacak hale getirmek (Hayvana Tecavüz)" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Yavru kediye tecavüz ederken yakalandı. Yavru kedi öldü. Katil Bilal Çakmak tutuklandı

TUTUKLANDI

B.Ç., İstanbul Nöbetçi 12. Sulh Ceza Hakimliği'nce, sahipli 3 aylık kediye tecavüz etmek, eziyet ederek öldürmek, suçundan, toplumda oluşturduğu infial ve suçun vehameti de dikkate alınarak tutuklandı. Tutuklama kararında, şüpheli B.Ç.'nin gömlek ve pantolunun üzerinde kan lekeleri bulunduğu, tırnak aralarında kırmızı renkli lekeler, sol elinde çiziklerin bulunduğu belirtildi.

Yavru kediye tecavüz ederken yakalandı. Yavru kedi öldü. Katil Bilal Çakmak tutuklandı

ÇOCUKLARA YÖNELİK CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLER

55 yaşındaki şüpheli Bilal Çakmak'ın ifadesinde 2 şişe votka içtiğini bir şey hatırlamadığını ve 40 yıllık alkolik olduğunu söylediği belirtildi. B.Ç.'nin alkol bağımlısı olması nedeniyle 18 yıl önce eşinden ayrıldığını, 2 çocuğunun kendisinden uzaklaştığını, 5 daire ile 2 otomobilini sattığını, emekli maaşı ile geçimini sağladığını söylediği öğrenilirken, eivnde yapılan inceleme bilgisayarında çocuklara yönelik cinsel içerikli filmler de olduğu iddia edildi

MÜDAHİL OLACAKLAR

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi'nden 5 avukat savcılık ve hakimlik sorgusu sürecini takip etti. Avukat Özen Erdoğan, Başak Deniz, Büşrü Küçük, Zeynep Güver, dava açıldığında müdahil olarak katılacaklarını söyledi.

"PANTOLONUNU İNDİRMİŞTİ"

Kedinin sahibi Rafet A., yavru kedinin B.Ç.'nin tecavüzü nedeniyle öldüğünü söyledi. Alibeyköy Polis Merkezi'nde şikayetçi olan Rafet A., ifadesinde, "Kediyi götüren şahsın evine gittim. Pantolonu dizlerine kadar indirilmiş, cinsel organının açık, yerde yatar vaziyette yatar şekilde gördüm. Gömleğinde ve pantolonunda kanlar vardı. Beyaz renkli yavru kedi ise yerde yatıyordu. Cinsel organı ve makat bölümünden akan kanlar kedinin beyaz rengini kırmızıya çevirmişti. Kediyi hemen aldım. 155'i aradım. Vatandaşlar kediyi veterinere götürdü" dediği öğrenildi.

birhaberoku.com

Anahtar Kelimeler:
HaberlinkiHayvan Tecavüzü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.