Yılbaşı öncesi uyuşturucu paketlerken yakalandılar

Samsun'da yılbaşı öncesi boş bir alanda uyuşturucu paketledikleri iddia edilen 4 kişi uyuşturucu maddelerle birlikte polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı.

31 Aralık 2017 Pazar 14:11
Yılbaşı öncesi uyuşturucu paketlerken yakalandılar

Samsun'un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arkasındaki boş alanda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda yılbaşı öncesi satışa sunmak için uyuşturucu paketledikleri iddia edilen Y.T., M.A.B., M.Ç. ve O.G.'yi suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan 4 kişi ile birlikte 15 adet ecstasy uyuşturucu hap, satışa hazır 10 paket halinde toplam 4,50 gram bonzai ve uyuşturucu paketleme kağıtları ele geçirildi.

Narkotik Şubesindeki sorgulanmaları tamamlanan Y.T., M.A.B., M.Ç. ve O.G. "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.