Yoğun tipi sonucu karayolları ekibi ile tır çarpıştı: 3 yaralı

 Tokat-Sivas Karayolunda tipi altında çalışma yapan karayollarına bağlı yüklenici firmanın karla mücadele ekibi ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 

23 Ocak 2018 Salı 14:23
Yoğun tipi sonucu karayolları ekibi ile tır çarpıştı: 3 yaralı

Sivas’ın Yıldızeli ilçesi Çamlıbel mevkinde kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra kadar düşmesi kazaya neden oldu. Bilal Yılmaz (40) idaresindeki Karayollar Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışan yüklenici firmaya ait kar kürüme aracı ile Ahmet Ayberk (60) idaresindeki 38 JE 194 plakalı tır kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın şoförü ile karayolları ekibi aracında bulunan Erdal Ağca (40) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesine sevk edildi.



Tokat-Sivas Karayolunda tipi geçit vermedi
Tokat’n Çamlıbel Beldesinde yağmurlu hava bin 650 rakımlı Çamlıbel tepesinde yerini kar yağışı ve fırtınaya bıraktı. Tipi nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi ulaşımda aksamalara neden oldu. Ağır tonajlı araçların Tokat-Sivas Karayolu il sınırı Çamlıbel tepesinden geçişine bölge trafik ekipleri izin vermedi. Karayolları ekiplerinin yoğun çalışması ve tipini etkisini azaltması ile birlikte yaklaşık 2 saat sonra yolda ulaşım normale dönmeye başladı.

Son Güncelleme: 23.01.2018 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.