OMÜ’lü öğrencilere TÜBİTAK desteği

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) öğrenim gören 4 öğrenci, lisans bitirme tezleri için Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan (TÜBİTAK) destek aldı.

Haberlinki
Haberlinki
21 Mayıs 2019 Salı 12:12
OMÜ’lü öğrencilere TÜBİTAK desteği

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin (OMÜ-TTO) bilgilendirmesi ve yönlendirmesi neticesinde Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Başak Bıyık, Ceren Topal, Edanur Yıldırak ve Selin Sabuncu, Endüstri Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Dr. Zeynep Ceylan’ın danışmanlığında TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. 


Destek almaya hak kazanan öğrenciler, kendilerine destek olan OMÜ-TTO personeli ve danışmanları Arş. Gör. Dr. Zeynep Ceylan’a teşekkür ederek “Bundan sonraki süreçte yapmamız gereken en önemli şey; projelerimizi ve araştırmalarımızı başarıyla tamamlayarak yeni projeler için motive olup daha çok çalışmak” dedi. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.