Samsun Teknopark en iyiler arasına girdi

Samsun Teknopark, başkentteki zirvede “En İyi Gelişme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Kategorisi"nde üçüncü olarak büyük başarı gösterdi.

08 Mayıs 2018 Salı 13:58
Samsun Teknopark en iyiler arasına girdi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca düzenlenen 6. TGB Zirvesi’nde Samsun Teknopark, sergilemiş olduğu performansla göz doldururken söz konusu kategoride üçüncülüğe layık görülerek ciddi bir başarıya imza attı.

Ankara’da bir otelin konferans salonunda gerçekleştirilen zirvede, Samsun Teknopark adına ödülü Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak aldı.

“Almış olduğumuz bu ödül bir başlangıç”

Ödül töreni sonrasında Samsun Teknopark standına gelen Rektör Prof. Dr. Bilgiç, Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak ve Teknopark uzmanlarını tebrik etti. Bu ödülün başlangıç olduğunu belirten Rektör Bilgiç, “Bu güzel ödül için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

“Bu ödül bizleri daha çok çalışmak için teşvik etti”

Tebrikleri kabul eden Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak ise Teknopark uzmanlarını kutlayarak duygularını "Çalışmalarımızın karşılığında bu ödülü almayı hak ettik. Gelecek yıl daha iyi olmak hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ödül bizi daha çok çalışmak için teşvik etti. Hep birlikte daha başarılı olacağız” sözleriyle ifade etti.

Zirvede Samsun Teknopark Uzmanları Osman Özkoç, Ergün Alver, Nesligül Mısırlıgül ve Seray Düztaşlar da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 08.05.2018 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.