Çorum'da ağaç cadde ortasına devrildi

Çorum’da gece geç saatlerde etkili olan yağmur sonrası oluşan sel bir ağacın kökünden sökülmesine neden olurken, caddenin boş olması olası bir faciayı önledi. 

02 Ekim 2017 Pazartesi 10:50
Çorum'da ağaç cadde ortasına devrildi

Kentte gece etkili olan yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Zaman zaman şiddetini artıran yağmur yağışının oluşturduğu sel bazı bölgelerde yollarda küçük çaplı çökmelere sebep olurken Fatih Caddesi’nde bir ağacı kökünden söktü. Devrilen ağaç nedeniyle caddede trafik bir süre durdu. Gece olduğu için caddenin boş olması olası bir faciayı önledi.Bölgede devriye attıkları sıra olayı gören polis ekipleri belediye temizlik işlerine haber verdi. Belediye ekiplerinin yaptıkları çalışmanın ardından caddenin ortasına devrilen ağaç yoldan kaldırıldı.

Son Güncelleme: 02.10.2017 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.