ABD, geri adım attı

ABD Savunma Bakanı Mattis, Suriye'deki iç savaşı Cenevre görüşmeleriyle bitirme konusundaki tutumlarına bağlı olduklarını söyledi.

Haberlinki
Haberlinki
12 Nisan 2018 Perşembe 18:09
ABD, geri adım attı

Twitter hesabından dünyayı sallayan ABD lideri Trump, "Suriye'ye saldırıne zaman gerçekleşebilir, bunu hiçbir zaman söylemedim. Belki çok yakın, belki de hiç değil" dedi.

Image Satellite Internacional, Rus savaş gemilerinin Suriye'deki deniz üssü Tartus'tan ayrıldığını gösteren uydu fotoğrafları paylaştı. Görüntüler saatler içinde Rusya tarafından resmen doğrulandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ellerinde Beşar Esad'ın kimyasal silah kullandığına dair kanıt olduğunu söyledi.

Güney Kıbrıs'taki Akrotiri hava üssüne çok sayıda İngiliz savaş uçağı indi, görüntüleri itv ekrana getirdi. Gün içinde ise Associated Press (AP) haber ajansı üsteki uçak hareketliliğini fotoğrafladı.

Kaynak:Milliyet

Anahtar Kelimeler:
AbdSuriyeHaber Linki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.