Katil İsrail'den Gazze'ye roketli saldırı

İsrail ordusuna ait savaş uçaklarından tarafından, Gazze Şeridi'nin kuzeyine düzenlediği iki ayrı hava saldırısında 1'i ağır 3 Filistinli yaralandı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 09:36
Katil İsrail'den Gazze'ye roketli saldırı

Gazze'deki Şifa Hastanesi Hasta Kabul ve Acil Servis Bölümü Sorumlusu Eymen es-Sahbani, yazılı açıklamasında, 
İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyine düzenlediği iki ayrı hava saldırısında 3 Filistinlinin yaralandığını belirtti.

Eymen es-Sahbani, saldırı sonucu yaralılardan başına şarapnel parçası isabet eden bir Filistinlinin durumunun ağır olduğunu belirtti.
Görgü tanıkları da İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının, Gazze'nin kuzeyindeki bazı tarım arazilerine iki roket saldırısı düzenlediğini ve bölgedeki çevre binalarda maddi hasarın olduğunu kaydetti.

Hamas'tan Saldırya Tepki

İslami Direniş Hareketi Sözcüsü Fevzi Berhum, yazılı açıklamasında, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıyı kınayarak, "Siyonist barbarca saldırının Gazze'de direnişin mevzilerini kasten hedef alması, düşmanın sonuçlarına katlanacağı tehlikeli bir ihlaldir." dedi.

Açıklamada, Gazze'nin işgal güçlerinin silahlarını test edeceği bir saha olmasına izin verilmeyeceği kaydedildi.

İsrail'den ise hava saldırısına ilişkin henüz resmi açıklama gelmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.