Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfretti!

İsrail Başbakanı'nın oğlu Yair'in sosyal medya hesabından paylaştığı iğrenç görsel, fırtına kopardı. Haaretz gazetesi, Netanyahu ailesinin Yair'in resmi bir statüsünün olmadığını söyleyerek olayı kapatmaya çalıştığını bildiriyor.

Haberlinki
Haberlinki
17 Mayıs 2018 Perşembe 10:52
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfretti!

Filistin'de gerçekleşen katliamın ardından Türkiye ve İsrail arasında gerilim artarken, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu Türkiye'ye küfretti.

Instagram hesabından üzerinde küfür yazan Türk bayraklı bir görsel paylaşan Yair Netanyahu'ya büyük tepki var.

İsrail gazetesi Haaretz, ikili ilişkilerde tansiyonun zirveye çıktığı günlerde gelen küfrün Netanyahu ailesi tarafından savunulmadığını bildiriyor. Gazeteye konuşan aile üyeleri, "Yari Netanyahu'nun resmi bir statüsü yok" dedi.

ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'nin kutsal kent Kudüs'e taşınması üzerine büyük protestolar başladı, İsrail askerleri 62 Filistinliyi öldürdü. Dünyayı ayağa kaldıran katliama en sert tepkiyi gösteren ülke Türkiye oldu. Ankara, İsrail'in Türkiye Büyükelçisi ve İstanbulBaşkonsolosu'ndan bir süre Tel Aviv'e dönmelerini istedi.

Anahtar Kelimeler:
IsrailHaberlinkiNetanyahu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.