Tatil dönüşü sendromunda dünya üçüncüsüyüz

Yapılan araştırmalara göre Türkiye dünya genelinde tatil dönüşü kendini en mutsuz eden ülkeler arasında 3. sırada yer alıyor.

06 Eylül 2017 Çarşamba 10:35
Tatil dönüşü sendromunda dünya üçüncüsüyüz

Son yıllarda bayram tatillerinin uzun olması çalışanları sevindirsede tatil dönüşü mutsuz olmalarını engelleyemiyor.

On gün süren Kurban Bayramı tatili sonrası dün iş başı yapan çalışanlar adapte olmakta zorlanıyor. Yapılan araştırmalar uzun tatiller sonrasında işe başlayan kişilerin mutsuz olduğunu gösteriyor. Vatan gazetesinin haberine göre her 3 kişiden 2'si tatil dönüşü mutsuz oluyor.

EN MUTSUZ HİSSEDEN ÜLKE POLONYA

Araştırmadan elde edilen verilere göre, dünya genelinde tatil dönüşü en mutsuz olan ülke yüzde 67 ile Polonya. Polonya'yı yüzde 64 ile İngilizler takip ediyor. Türkiye ise yüzde 64 ile 3. sırada bulunuyor.

EN DÜŞÜK ORAN ÇİNLİLERDE

Tatil dönüşü sendromunu en az hisseden ülke ise çalışkanlığıyla tanınan Çinliler. Çinaraştırmaya göre yüzde 22 oranında mutsuz hissediyor.

Kaynak:En Son Haber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.