Kusursuz kafe için son düzenlemeler

Düzce Belediyesi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliği ile projelendirilen Kusursuz Kafe inşaatında son düzenlemeler yapılıyor.Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan proje kapsamında Türkiye...

01 Ağustos 2017 Salı 13:04
Kusursuz kafe için son düzenlemeler

Düzce Belediyesi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliği ile projelendirilen Kusursuz Kafe inşaatında son düzenlemeler yapılıyor.

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan proje kapsamında Türkiye Beyazay Derneği’nin de katkılarıyla “Kusursuz Kafe”nin yapımı ve içeriğine ilişkin hazırlıklar tamamlandı. Kusursuz Kafe projesi Düzce Belediyesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı ile yapılan sözleşme ile hayata geçiriliyor. Tarafların sözleşme imzalamasıyla birlikte başlatılan projede Düzce’de yaşayan ve özel eğitim kurumlarından eğitim alan bin 700’ü aşkın engelli gencin özgüven ve sosyalleşmesi hedef alındı. Projede bedensel ve zihinsel engelli 45 gencin alacakları eğitim ile istihdam içinde yer alması amaçlandı. Avrupa Birliği destekli projeye Düzce Belediyesi eş finansman olacak ve proje bitiminde kafenin işletilmesi, yürütülmesi ve çalıştırılmasını sağlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.