‘Geri Dönüşen Şehir Samsun Projesi’nde imzalar atıldı

VALİLİK TOPLANTI SALONUNDA DÜZENLENEN İMZA TÖRENİNDE VALİ VEKİLİ ŞEVKET CİNBİR, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DR. MURAT AĞAR VE YEDAŞ SAMSUN BÖLGE MÜDÜRÜ EMİN UĞUR ASAN PROTOKOLE İMZA ATTI.

10 Ocak 2024 Çarşamba 11:27
‘Geri Dönüşen Şehir Samsun Projesi’nde imzalar atıldı

‘Geri Dönüşen Şehir Samsun Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı.

İsrafı önlenmek, kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlamak, atık oluşumunu engellenmek veya minimize ederek öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak, enerji tüketim miktarlarını azaltmak, sürdürülebilir su kullanımı ve iklim değişikliği konularında farkındalık kazandırmak amacıyla hayata geçirilen "Geri Dönüşen Şehir Samsun Projesi” kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve YEDAŞ arasında iş birliği protokolü imzalandı. Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde Vali Vekili Şevket Cinbir, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Emin Uğur Asan protokole imza attı.

İmzalanan iş birliği protokolü ile proje kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde; 8-14 Ocak 2024 tarihinde "Enerji Verimliliği Haftası", "Çevre Haftası" ve yıl içerisinde çeşitli faaliyetler çerçevesince kurumların iş birliğiyle tüm kademelerde okul programları gerçekleştirilecek. Bu programlarda animasyon çalışması, atölyeler, tiyatro ve yarışmalar düzenlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.