Samsun Bahçeşehir Koleji Biyoloji öğretmeni Gündüz, "Elde edilen tüm gelir TÜBİTAK projelerine"

Samsun Bahçeşehir Koleji Biyoloji öğretmeni Tonguç Gündüz, biyoloji dersini sevdirmek için bin 200 sayfalık temel biyoloji kitabını yoğun çalışmalar sonucu 208 sayfaya indirdi.

21 Aralık 2017 Perşembe 20:49
Samsun Bahçeşehir Koleji Biyoloji öğretmeni Gündüz, "Elde edilen tüm gelir TÜBİTAK projelerine"

Biyoloji dersini sevdirmek için işe bin 200 sayfalık TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve YKS ( Yüksek Öğrenim Kurumları ) sınavlarında gerekli olan Temel Biyoloji kitabını 208 sayfaya indirerek öğrencilere dersi daha çok sevdirmeyi başaran Gündüz, “ 9,10,11 ve 12. Sınıflar için biyoloji adına gereken her şeyi bu kitapta toplarım. Bin 200 sayfalık kitabın özeti bu. Üniversite sınavlarında çıkacak biyoloji sorularının tamamı bu kitaptan çıkacak. Kitabın sayfa sayısı bir anda yüzde 80 azalınca psikolojik olarak ta öğrencilere dersi sevdirdi. ” dedi.

Tonguç Gündüz, bu kitap sayesinde öğrencilerin bol bol not tutup yazı yazmaktan da kurtulacağını söyleyerek, “Bu kitaptan elde edilecek tüm geliri yine bilime yatıracağım. Yani devlet okullarında her yıl hazırlanan TÜBİTAK projelerinde katkı olarak kullanılması için harcayacağım. Bu sayede bilimsel bir kitaptan elde edilecek gelir yine bilime yatırılmış olacak” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.12.2017 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.