Samsun İlkadım’da okullar eğitime hazırlanıyor

Samsun'un İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaklaşan yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi, öğrencilerin daha temiz ve güzel bir ortamda eğitim görmeleri için okullarda temizlik seferberliği başlattı.

07 Eylül 2017 Perşembe 17:11
Samsun İlkadım’da okullar eğitime hazırlanıyor

Samsun İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün ilk olarak İlyasköy Türk-İş İlkokulu, İlyasköy Anaokulu ve 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulunda başlattığı temizlik çalışmalarında okul bahçesindeki çimlerin biçilmesinden, genel çevre temizliğine kadar birçok hizmet ile öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri sağlanıyor. Yeni eğitim yılı öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm okulların bahçe yıkama ve temizlik hizmetlerinin tamamlanması için planlama yapan İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü var gücü ile çalışmalarına başladı.

"Temizlenmeyen okulumuz kalmayacak"
Her fırsatta eğitime verdiği önem ile ön plana çıkan ve 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala okullardan gelen talepler doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine halinde müşterek çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Tok, “Temizlik İşlerine bağlı ekiplerimiz okul bahçelerinde uzayan çimleri kırpıyor ve bahçe alanlarını tazyikli suyla yıkıyor. 15 Eylül’de açılacak olan okullarımızın açılışına kadar öğrencilerimizin daha temiz bir ortamda eğitim görmeleri için başlattığımız çalışma ile bütün okulların bahçelerini ve çevresini tazyikli suyla yıkıyoruz. Çalışmayı okullar açılıncaya kadar bitirmek istiyoruz. İlkadım Belediyesi olarak eğitim kurumlarımıza desteğimiz, imkanlarımız doğrultusunda devam edecek. Bütün gayemiz çocuklarımızın daha hijyenik ortamlarda eğitim görmeleri. Bu vesile ile şimdiden öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiamızın 2017-2018 Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.