Vitamin Dolu Okul

Samsun 19 Mayıs ilçesi Tekel İsmail Çolak İlk ve Ortaokulu'nda Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında “Beslenme Dostu Okul Projesi" “Vitamin Şenliği“ gerçekleştirildi.

Haberlinki
Haberlinki
13 Nisan 2019 Cumartesi 08:30
Vitamin Dolu Okul

Öğrenciler, öğretmen ve davetlilere meyve salatası ikram edildi. Etkinlik boyunca tüm katılımcıların keyifli ve coşkulu oldukları gözlendi. Programı hazırlayan öğretmenler Seda Torun ve Elif Çaleroğlu’na teşekkür eden Okul Müdürü Abdullah Kamil Satıcı, "Bu tarz etkinlikleri uygulanmaya devam edeceğiz. Beslenme Dostu Okul Projesi ile sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedefliyoruz" dedi. 

İHA

Anahtar Kelimeler:
OkulVitamin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.