'Bavul'u topladı, iflas istedi...

Türkiye’deki faaliyetlerini geçen aralık ayında durduran, uçak bileti, otel rezervasyonu ve tur hizmeti veren bavul.com için bu kez iflas davası açıldı. Bavul.com’un sahibi Romanyalı Paravion Turizm’in açtığı iflas davası sonrası mahkeme, şirketin iflasına karar verdikten sonra varlıkları satılıp borçlar ödenecek.

Haberlinki
Haberlinki
29 Ocak 2018 Pazartesi 12:51
'Bavul'u topladı, iflas istedi...

Romanya merkezli Paravion Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi, Bavul.com’u 4 yıl önce devraldı. Şubat 2013’te İstanbul’da kurulan şirket üzerinden
yürütülen faaliyetler ise geçen yıl Aralık ayında durduruldu.

GEREKÇE BÖYLE AÇIKLANMIŞTI

Şirketin, bavul.com’un faaliyetlerinin durdurulmasına ilişkin açıklaması ise “Bu kararımızda pazarda oluşan aşırı rekabetçi fiyat politikalarının karlılığı oldukça azaltması ve tedarikçilerimizin çoğuna yaptığımız ödemelerin Euro cinsinden olması ve kurdaki hızlı değişiklikler etkili olmuştur” şeklinde oldu.

 ŞİRKET TASFİYE EDİLECEK

Şirketin faaliyetlerinin durdurulmasından sonra bu kez de iflas talebi ile dava açıldı. Davayı açan taraf Paravion Turizm şirketi. İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesinde geçtiğimiz günlerde açılan davada iflas kararı çıkması halinde şirket tasfiye sürecine alınacak. Şirketin varlıkları satılarak, varsa borçları ödenecek.

Kaynak:Milliyet

Anahtar Kelimeler:
Haber LinkiBavulIflas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.