Samsun meclisi toplandı

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısında 58 gündem maddesi oylanarak komisyonlara havale edildi.

08 Şubat 2018 Perşembe 17:57
Samsun meclisi toplandı

Meclis toplantısı, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Meclis Başkan Vekili Turan Çakır başkanlığında yapıldı. Şubat ayı 3. birleşiminin 1. oturumuna ait toplantıda, gündem maddelerinin komisyonlara havale edilmesine karar verildi. 54 gündem maddesine ilave 9 gündem dışı maddenin de gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. 4 madde görüşülerek oy çokluğu ile kabul edilerek diğer gündem dışı 5 madde oy birliği ile gündeme alındı. Bu maddelerle birlikte toplam 58 madde görüşülmek üzere komisyona havale edildi. 

SASKİ'ye 133 milyon TL kredi 
54. gündem maddesinde yer alan, SASKİ Genel Müdürlüğünün İller Bankasından 133 milyon 100 bin TL kredi kullanması için Samsun Büyükşehir Belediyesinin SASKİ'ye kefil olması maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Şehir Hastanesi meclis gündeminde
Gündem dışı maddelerden bir tanesi de Canik ilçesine yapılması planlanan Samsun Şehir Hastanesinin yeri ile ilgili madde oldu. İmar planına ilişkin yapılacak değişikliklerin görüşülmesine yönelik bu gündem dışı maddenin gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi. 
Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Komisyon Toplantısı, yarın saat 15.00'te Büyükşehir Belediyesi merkez binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.