Başkan Demirtaş: “Hemşireler sorumluluklarını eksiksiz yerine getiriyor”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sağlık sektörü çalışanlarının başında gelen hemşirelerin yoğun iş temposu altında üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz olarak yerine getirdiklerini söyledi.

Haberlinki
Haberlinki
15 Mayıs 2019 Çarşamba 16:17
Başkan Demirtaş: “Hemşireler sorumluluklarını eksiksiz yerine getiriyor”

“12-18 Mayıs Hemşireler Günü” dolayısıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, çalışan Hemşirelerin Hemşireler Günü'nü çiçek dağıtarak kutladı. Ziyarette konuşan Başkan Demirtaş, sağlık sektörü çalışanlarının başında gelen hemşirelerin yoğun iş temposu altında üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz olarak yerine getirdiklerini belirtti. 


Ziyaret sonrası Başkan Demirtaş, Kadın ve Çocuk Hastalıkları Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Aybüke Köse ve çalışan hemşirelere çiçek dağıttı. 

İHA

Son Güncelleme: 10.12.2019 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.