Başkan Demirtaş ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı

İlkadım Belediyesi ile Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası arasında belediye çalışanı memurlar için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Haberlinki
Haberlinki
23 Mayıs 2019 Perşembe 14:15
Başkan Demirtaş ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı

Belediye başkanlık makamında yapılan görüşmeye İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türk Yerel Hizmet-Sen Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden ile belediyenin ilgili müdürler ve sendika yönetimi katıldı. 


Görüşmeler sonrasında açıklama yapan Başkan Demirtaş, "Personele bütçemiz oranında katkıda bulunmak çalışma şevkini performansını arttırmak, vatandaşımıza daha iyi hizmet vermelerini sağlamak adına anlaşmanın belediyemize ve çalışan memurumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 


Türk Yerel-Sen Hizmet Sendika Başkanı Erden ise, "Öncelikle Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a tüm memur personel adına teşekkür ediyorum. Çalışana vermiş olduğu değerden ötürü sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

İHA

Anahtar Kelimeler:
DemirtaşSosyal Denge
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.