Başkan Hamit Kılıç'tan 'Kadir Gecesi'ne davet

Bafra Belediyesi ile Bafra İlçe Müftülüğü ‘nün her yıl birlikte düzenlediği Kadir Gecesi programı bu yıl da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Haberlinki
Haberlinki
29 Mayıs 2019 Çarşamba 09:16
Başkan Hamit Kılıç'tan 'Kadir Gecesi'ne davet

Bafra Belediyesi tarafından halka açık iftar yemeğiyle başlayacak olan Kadir Gecesi programı akşam namazı ile başlayacak. 


İftar yemeği ile başlayacak olan programda İlçe Müftülüğü imam-hatipleri Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunacak, gecenin anlamına binaen sohbet ve konuşmalar gerçekleştirilecek, ilahiler seslendirilecek. Programın sonunda yatsı ve teravih namazları eda edilecek. Program sonunda İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, meydanı dolduracak vatandaşlar ile dua edecek. 


Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek programa vatandaşları davet ederek, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin coşkusunu her yıl olduğu gibi iftardan teravihe halkımızla birlikte yaşamak istiyoruz. 31 Mayıs Cuma Günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda belediye olarak gerçekleştireceğimiz halkımızla iftar programının ardından İlçe Müftülüğümüz ile birlikte düzenleyeceğimiz Kadir Gecesi Özel programımıza hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.