Başkent bugün! İnanılmaz görüntü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'yı saat 14.00 ile 20.00 arası kuvvetli sağanak, gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı ile ilgili uyardı. Beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Birçok noktada yollarda su birikintileri oluştu, araçlar güçlükle ilerliyor.

Haberlinki
Haberlinki
28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:54
Başkent bugün! İnanılmaz görüntü

Ankara'da öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağış  bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ankarada saat 14.00 ile 20.00 arası yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiği duyurularak, vatandaşların tedbirli olması istendi.

Açıklama şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankarada yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

YAĞIŞ BAŞLADI

Başkent'te öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış etkili oluyor. 

Bir süredir yağışlı havanın etkisinde olan Ankara'da öğle saatlerinde yağış yeniden başladı. Sağanak yağış Çankaya ve Mamak İlçelerinde etkili oluyor. Yağış devam ediyor. 

O ÜST GEÇİDİ YİNE SU BASTI

Ankara'da önceki yağışta araçta mahsur kalanların belediye ekiplerince kurtarıldığı Akay Altgeçidi'ni yine su bastı. Şu an itibari ile araçlar güçlükle seyrediyor.

DOLU YIĞINI OLUŞTU

Dikmen semtinin çeşitli mahallerinde de dolu yağışı etkili oldu. Dikmen Ata Mahallesi 1071'inci Cadde'nin kesiştiği noktaya diğer ara cadde ve sokaklardan yağmur sularıyla gelen dolu yığınının kalınlığı yer yer 50 santimetreyi buldu. Dolu yığını nedeniyle 1071'inci Cadde trafiğe kapandı. Yol, vatandaşlar ve iş makineleriyle dolu yığınlarının kaldırılmasıyla ulaşıma açıldı. Keçiören'de Etlik Caddesi'nde ise vatandaşlar doludan zarar görmemeleri için araçlarının üzerlerini halı ve kartonla örttü.

Milliyet

Anahtar Kelimeler:
AnkaraHaberlinkiAnkara Dolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.