Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez gençlere açıkladı! O ücret alınmayacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma cevap veren gençleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladığı sahur programına katılarak sürpriz yaptı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada flaş bir açıklama yaparak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının birleştirileceğini söyledi ve programa katılan öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Haberlinki
Haberlinki
07 Haziran 2018 Perşembe 08:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez gençlere açıkladı! O ücret alınmayacak...

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, "Geçen hafta  Tayyip Bey öğrenci yurdunda gençlerin sahur sofrasına misafir olmuştu. Biz de bu  gece Külliye'de gençlerimizle sahur yapacağız. Bu tweete cevap verenlerden  iletişime geçeceğimiz Ankaralı gençlerimiz de davetlimiz olacak. Kız  öğrencilerimize pozitif ayrımcılık var." mesajını paylaştı.

Bu paylaşıma yanıt veren binlerce kişi sahur davetine katılmak  istediğini bildirdi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki sahur  programına çok sayıda genç davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sahura katılan gençlere sürpriz

Emine Erdoğan'ın sahur daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne  gelen gençlere sürpriz yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da programa  katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sahur öncesi resmi Twitter hesabı üzerinden  gençlerle buluşma anına ilişkin görüntü paylaştı.

Söz konusu paylaşımda saatin 02.13 olduğunu belirten Erdoğan,  vatandaşların Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ettiği  söyledi.

Erdoğan daha sonra gençlere sürpriz yaparak sahur programının  düzenlendiği salona geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona girdiğini gören  gençler ise onu alkışlarla karşıladı.

Erdoğan çiftinin sahurda gençlerle buluşması Cumhurbaşkanlığının resmi  Twitter hesabı üzerinden canlı yayımlandı.

Hürriyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.