Furkan Vakfı'ndan çıkan para şok etti!

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yapılan operasyonda vakfın kasasında yaklaşık 350 bin lira para çıktığı ileri sürüldü. 

Haberlinki
Haberlinki
30 Ocak 2018 Salı 14:23
Furkan Vakfı'ndan çıkan para şok etti!

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şafak vakti merkezi Adana'da bulunan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na Adana, Niğde ve Elazığ'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Vakfın binaları aranırken, vakfın kurucusu Alparslan Kuytul, vakfın hocaları ve mütevelli heyetinden oluşan 21 kişi gözaltına alındı. 
Zanlılar emniyete götürülüp sorguya alındı. Polis vakfın Abidinpaşa Caddesi'ndeki genel merkezinde ise aramalarına devam ediyor. Bu yapılan aramalarda polisi bile şoke eden olay yaşandığı öne sürüldü. Yapılan aramalarda sistem odası denilen ve bilgisayarlar ile kasaların bulunduğu oda da yaklaşık 350 bin lira para ele geçirildiği iddia edildi. 
Polis bu paralara el koyarak emniyete götürdü. 
Vakıf genel merkezinde polisin incelemesi sürüyor. Polis ekipleri vakıf binası önünde güvenlik önlemi aldı. Bazı vakıf üyeleri de bekleyişlerini sürdürüyor.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.