Gencebay, göğüs hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Müzik dünyasının 'Orhan Baba' lakaplı sanatçısı Orhan Gencebay sevenlerini korkuttu. Göğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı özel bir hastanede hastanede müdahalede bulunuldu.

Haberlinki
Haberlinki
18 Nisan 2019 Perşembe 09:23
Gencebay, göğüs hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Gencebay'ın tıkanan damarlarına anjiyo yapılırken 3 stent takıldı. Gencebay'ın eşi Sevim Emre sosyal medyadan açıklama yaparak hayat arkadaşının durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini açıkladı. Başta anjiyo işlemini gerçekleştiren doktorlara ve hastane personeline teşekkür eden Emre, "Orhan Gencebay'ın sağlık durumu gayet iyi ve emin ellerde" dedi. 

Orhan Gencebay kimdir? 
4 Ağustos 1944 Samsun doğumlu olan Orhan Gencebay ya da gerçek adıyla Orhan Kencebay Türk besteci, ses sanatçısı, şair, enstrümanist, aranjör, müzik yapımcısı, müzik direktörü ve aktördür. Müzik dünyasında'Orhan Baba' olarak tanınır.  

İHA

Son Güncelleme: 18.04.2019 09:26
Anahtar Kelimeler:
Orhan Gencebay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.