İŞKUR’dan Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları'na ziyaret 

Samsun İş-Kur İl Müdürü Haşim Meydan, Mobile's Ticaret ve Yaşam Kampüsü bünyesinde bulunan Alaçatı Muhallebicisi ile Oyun Avcıları’nın çalışma kompleksini ziyaret ederek,  şirket sahibi Orkun Şah Başbuğ  ile istişarelerde bulundu.  

Haberlinki
Haberlinki
03 Ekim 2019 Perşembe 14:43
İŞKUR’dan Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları'na ziyaret 

Samsun İş-Kur İl Müdürü Haşim Meydan, Mobile's Ticaret ve Yaşam Kampüsü’nün yaklaşık 1 yıl önce bünyesine kattığı Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları’nı ziyaret etti. Şirket sahibi Orkun Şah Başbuğ daha sonra Meydan’a, Mobile's Ticaret ve Yaşam Kampüsü altında yer alan Alaçatı Muhallebicisi -Oyun Avcıları- Mobile's Workshop- Mobile's İnovasyon Kulubü- Haberlinki ve Mobilajans faaliyetlerini tanıttı. Başbuğ ile bir süre istişarelerde bulunan Meydan, İş Başı Eğitim Programları ve İstihdam Destekli Programlar hakkında bilgiler verdi. 


Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Haşim Meydan, Mobile's Ticaret ve Yaşam Kampüsünün bünyesinde bulunan, Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları şirket sahibi Orkun Şah Başbuğ’a çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Hande ONAT

ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ: 0362 400 42 55

OYUN AVCILARI: 0530 400 48 08

ADRES: Güzel Yalı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, 3050 Sokak Atakum / Samsun

Son Güncelleme: 27.12.2019 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.