Memur-Sen Motif Kart avantajları ,Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları’nda

Memur Sendikaları Konfederasyonu Samsun İl Temsilciliği Hamdi Yıldız Başkanlığında Motif Kart Avantajları için Mobile’s Ticaret ve Yaşam Kampüsü bünyesinde bulunan Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları yetkilisi Sevilay Sezgin ile indirim anlaşması imzaladı.

Haberlinki
Haberlinki
04 Ekim 2019 Cuma 10:29
Memur-Sen Motif Kart avantajları ,Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları’nda

PTT ile Memur-Sen Konfederasyonunun iş birliğiyle düzenlenen,  memurlara yaptıkları harcamalarda indirim sağlayan, para ve puan toplamalarına imkan veren Motif Kart, Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları’nda uygulanmaya başladı. Memur Sendikaları Konfederasyonu Samsun İl Temsilciliği Hamdi Yıldız Başkanlığında, Mobile’s Ticaret ve Yaşam Kampüsü bünyesinde yer alan Alaçatı Muhallebicisi ve Oyun Avcıları yetkilisi Sevilay Sezgin ile indirim anlaşması imzaladı. Motif Kart sahibi sendika üyeleri, Alaçatı Muhallebicisi’nde ki tüm siparişlerden %10, Oyun Avcıları’nda ise %20 indirim hakkı kazanacak.

Alaçatı Muhallebicisi yaklaşık 1 yıldır hizmette olmasına rağmen profesyonel kadrosuyla birlikte menüsünde ki Ege lezzetleri, eşsiz kahvaltısı, çeşitli muhallebileri, yüzde yüz doğal dondurması ve tatlılarıyla kaliteli lezzetin adresi olmayı başardı. Aynı zamanda müşterilerine,  beyaz tahta masaları ve duvarlarından sarkan sardunyalar, begonvilleri ile deniz havası eşliğinde huzurlu bir ortam sağlıyor. 7’den 70’e herkesin hitap ettiği bir mekan olarak bilinen Alaçatı Muhallebicisi, Motif Kart sahibi sendika üyelerine %10 indirim uygulayacak.

Ayrıca kampüs içinde yer alan Oyun Avcıları’da çocukların hem eğlenebilmeleri hem de öğrenebilmelerini sağlayan bir kurum olarak, Motif Kartlılara %20 indirim uygulayacak. Bireysel ya da toplu çocuk organizasyonlarında ailelerin ilk tercihleri arasında yer alan Oyun Avcıları, çocukların profesyonel ablalar eşliğinde meslek atölyeleri ve çeşitli sanatsal etkinliklere katılmasını sağlayarak, çocukların yaşıtları ile sosyalleşme ve meslekleri tanıma imkanı sunuyor.

Haber: Hande ONAT

ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ: 0362 400 42 55

OYUN AVCILARI: 0530 400 48 08

ADRES: Güzel Yalı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı,

3050 Sokak Atakum / Samsun
 

Son Güncelleme: 27.12.2019 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.