OMÜ Yatırımla Büyüyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) 2019 yılı yatırım programı kapsamında fiziki, bilimsel ve teknolojik yatırımları devam ediyor.

Haberlinki
Haberlinki
06 Nisan 2019 Cumartesi 12:15
OMÜ Yatırımla Büyüyor

OMÜ Acil Servis Ek Binası yapım işinin uygulama projesi hazırlandı. 17 milyon 500 bin proje bedelli işin yapım ihalesine başlandı. 

Bilimsel araştırmalar için ekipman alınacak 
Rektörlük Bilimsel Araştırma Komisyonu'nca değerlendirilerek, Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) ve Akademik Gelişimi Destekleme Programı (AGED) için ihtiyaç duyulan cihaz, makine-teçhizat ve diğer demirbaş alımları yapılması kararlaştırıldı. Projenin toplam tutarı 3 milyon 989 bin TL. 


Ladik Meslek Yüksekokulu (MYO), Mühendislik Fakültesi Ek Bina ve Veteriner Fakültesi işlerinin ihalesi tamamlanıp yer teslimi yapılarak inşaat işleri başladı. İşlerin yüzde 7,3'ü tamamlandı. İşlerin toplam proje bedeli 54 milyon 400 bin TL. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.