Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Sanatsal Nostalji

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi mezunları ile OMÜ Tiyatro Topluluğu'nun (OMÜ-TİT) eski oyuncuları, bir kez daha tiyatro sahnesinde buluşacak.

Haberlinki
Haberlinki
17 Nisan 2019 Çarşamba 14:10
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Sanatsal Nostalji

Samsun'da OMÜ, Tiyatro Topluluğu'nun organize ettiği 25'inci Ulusal Tiyatro Festivali'ne ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 14-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalin önemli sürprizlerinden biri de Tiyatro Topluluğu'nun ve eski mezunlardan oluşan tiyatro grubunun sahne alacak olmaları. 


OMÜ mezunları ve OMÜ-TİT eski oyuncuları tarafından hazırlanan Bir Zaman Tiyatro adlı oyun, festival kapsamında seyirciyle buluşacak. Topluluğun kuruluşunun 30'uncu yılı nedeniyle geçtiğim yıl bir araya gelip Fanus oyunuyla seyirciyle buluşan OMÜ mezunları, bu yıl bir kez daha seyirciyle buluşmanın heyecanını yaşayacak. 


Yönetmenliğini Ediz Türkpençe'nin üstlendiği Bir Zaman Tiyatro, dünya tiyatrosundan Türk tiyatrosuna, Shakespeare'den Haldun Taner'e sahnelerde unutulmayan tiratları bir kolajla sahneye taşıyor. Anlatıcısı, müzikleri ve danslarıyla zenginleşen oyun 21 Nisan'da saat 14.00'te Güzel Sanatlar Kampüsü OMÜ Sahnesi'nde seyircilerini bekliyor olacak. 


Üniversitenin değişik bölümlerinden farklı yıllarda mezun olan pek çok farklı yaş ve meslek grubuna mensup OMÜ-TİT eski oyuncuları ise Zeus adlı oyun ile festivale katılıyor. Samsun ekibinin yanı sıra Ankara'daki eski OMÜ-TİT'lilerin de yer aldığı oyun, 20 Nisan günü saat 14.00'te yine OMÜ Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. 

İHA

Anahtar Kelimeler:
OmüSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.