Ramazan Boyunca Karagöz ve Hacivat Etkinliği Oyun Avcıları Samsun'da

Samsun'da çocuklara yönelik meslek atölyeleri ve etkinlikleriyle hizmet veren Oyun Avcıları Ramazan ayı boyunca Hacivat ve Karagöz etkinliği yapacak.

Haberlinki
Haberlinki
08 Mayıs 2019 Çarşamba 12:25
Ramazan Boyunca Karagöz ve Hacivat Etkinliği Oyun Avcıları Samsun'da

Geleneksel kültürümüzün ortaoyunu ve meddah ile birlikte en önemli köşe taşlarından biri olan gölge oyunumuz Karagöz & Hacivat oyunları günümüzden yüz yıllarca önce ortaya çıkmış, insanları eğlendirirken düşündürmüş, zaman zaman toplumsal bilinç oluşmasında öncü bir rol oynamıştır.

Yılların geleneğini beraber yaşamak ve yaşatmak için Ramazan Ayı boyunca düzenlenecek olan Karagöz & Hacivat gösterileri her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Oyun Avcıları'nda sahnede olacak. Çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, gölge gösterisinde keyiflenip düşünürken siz de ufak bir nostalji rüzgarına kapılabilirsiniz.


Tarih        :    Ramazan ayı boyunca her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri
Saat         :    20.30
Yer           :    Oyun Avcıları (Güzelyalı Mh. Adnan Menderes Bulv. 3050 Sk. Alaçatı Muhallebicisi Yanı)
Telefon    :    0530 400 48 08

 INSTAGRAM:  @oyunavcilarisamsun

 FACEBOOK:  @oyunavcilari55

Samsun Çocuk Meslek Atölyesi
 

Son Güncelleme: 10.05.2019 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.