Samsunspor, Erzurumspor deplasmanı için yola çıktı

10 Eylül Pazar günü deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Rize Çaykur Didi Stadı karşılaşacak olan Samsunspor yola çıktı.

09 Eylül 2017 Cumartesi 10:36
Samsunspor, Erzurumspor deplasmanı için yola çıktı

TFF 1. Lig’in 4. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Samsunspor’un bu sabah saatlerinde yola çıktı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un iç saha maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadı’nda Passolig sistemi henüz kurulmadığı için maç Rize Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak.

Samsunspor, 10 Eylül Pazar günü saat 17.00’de oynanacak olan karşılaşma için bugün gün saat 09.00’da Nuri Asan Tesisleri’nden hareket ederek karayolu ile Rize’ye gidiyor.

Yaklaşık 5 saatlik karayolu yolculuğunun ardından Rize’ye ulaşacak olan Samsunspor saat 17.00’de yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde maç saatini bekleyecek.

Karşılaşma Bein Sports 'tan naklen yayınlanacak.

Son Güncelleme: 09.09.2017 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.