Umut’tan acı haber

10 yıl önce Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa bağlı olarak yaşamaya çalışan ve ev hanımı Gülsüm Kabadayı’nın koruyucu anneliğini yaptığı Umut hayatını kaybetti.

23 Ocak 2018 Salı 11:39
Umut’tan acı haber

Haber Linki – Antalya’nın Aksu ilçesinde 30 Ağustos 2008 tarihinde trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan gencin ailesine ulaşılamamıştı. Kaza sonrası felç olan ve ev hanımı Gülsüm Kabadayı’nın hastanede tanıdığı gence koruyucu annelik yapmaya başladı ve gence ‘Umut’ ismini vermişti.

29 Aralık 2013 tarihinde tedavi için Samsun’da özel bir hastaneye de gelen Gülsüm Kabadayı ve Umut, trafik kazasından 6 yıl sonra ilk adımı Samsun’da atmıştı. Samsun’da tedavisi tamamlanan Umut daha sonra Antalya’ya geri dönmüştü.

Ailesinin yıllardır bulunmaması üzerine Mustafa Öz ismiyle kimlik düzenlenen ve doğum tarihi 01 Ocak 1992 olarak yazılan Umut, 13 Ocak Cumartesi günü durumunun ağırlaşması üzerine ambulansla Antalya’da Korkuteli Devlet Hastanesine, oradan da özel bir hastaneye sevk edilmişti. Burada 10 gündür yoğun bakımda bulunan Umut, bu sabah saat 07.30 sıralarında zatürreeye bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Umut’un cenazesi, bugün Korkuteli ilçesi Paşa Mezarlığına defnedilecek.

Son Güncelleme: 23.01.2018 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.