Kış ortasında ağaçlar meyve verdi

Giresun’un Espiye ilçesinde kış ayında ağaçlar meyve verdi. 

13 Ocak 2018 Cumartesi 16:09
Kış ortasında ağaçlar meyve verdi

Giresun’un Espiye ilçesinde havaların sıcak gitmesi nedeniyle ağaçlar kış ayında meyve verdi. Kış mevsiminde Taflan, armut, elma ve çileğin yeniden meyve verdiğini gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyorlar.
Espiye Tikence Köyünde Ahmet Yılmaz, taflan elma ve armut ağacının meyve verdiğini çileğinde çilek verdiğini gördüklerinde çok şaşırdıklarını söyledi.
Yılmaz, "Kışın taflan ,elma ,armut ve çileğin meyve vermesine hem şaşırdım hem de sevindim. Meyvelerin tadı da çok güzel. Bazı meyvelerin çiçek açtığını duymuştum ama kışın ortasında meyve veren ağacı ilk gördüğümde şaşkınlığımı gizleyemedim” dedi.
Espiye Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar ise normal şartlarda Mayıs ve Haziran ayında meyve vermesi gereken ağaçların iklim şartlarından etkilenerek erken meyve verdiğini ifade etti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.