Bakanlar kurulunda bir ilk!

Bakanlar Kurulu Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.Toplantıda Başbakan Yıldırım, PttMessenger uygulaması ile canlı olarak Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezi'ne bağlandı harekatı yürüten 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'den bilgi aldı.

Haberlinki
Haberlinki
05 Şubat 2018 Pazartesi 16:36
Bakanlar kurulunda bir ilk!

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplandı. Toplantının gündeminde Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatı, terörle mücadele  var. Toplantı öncesi Başbakan Binali Yıldırım, milli mühendislik ürünü olan PttMessenger uygulaması ile canlı olarak Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezi'ne bağlanarak Zeytin Dalı Harekatı'nı görüştü. 
Başbakan Binali Yıldırım, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel  ile PttMessenger uygulaması aracılığıla yaptığı görüşmede, Zeytin Dalı harekatında başarılar dileyerek harekata ilişkin değerlendirme istedi.

Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin şu bilgileri paylaştı: "Harekatımız planlandığı şekilde devam ediyor. Hem askerimizin hem de sivil halkın zarar görmemesi için her türlü gayreti gösteriyoruz. Afrin halkı kardeşimizdir. Bütün halklar kardeş. Biz her türlü hassasiyeti gösteriyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olan Türkiye bölgeye her türlü gıda yardımını yapıyor. Bizim hedefimiz teröristlerdir. Harekâtın sonunda da Afrin halkının bu teröristlerin baskı ve zulmünden tamamen de kurtulacağına inanıyoruz.  Harekatımızı sürat ve emniyet dengesi ile imkan, zaman, mekan faktörlerini dikkate alarak hava, arazi şartları ile birlikte değerlendirerek harekatımızı idare ediyoruz. Destekleriniz için sağ olun." 

Kaynak:Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.