Başbakan Yıldırım'dan yerli otomobil açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, 'Yerli otomobilin ilk örneğini 2019’da, seri üretimini de 2021’de bitirmiş olacağız' dedi.

26 Şubat 2018 Pazartesi 08:42
Başbakan Yıldırım'dan yerli otomobil açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütlerini maşa olarak, kiralık şebeke olarak kullanan emperyalistlerin bölgede asla amaçlarına ulaşamayacağını belirterek, "Türkiye’nin dostluğu değerlidir. Bunu kaybedenler, hüsrana uğrar, perişan olurlar" dedi.

Bursa’da AK Parti 6. Olağan il kongresinde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Bizim siyasetimiz zalime karşı mazlumun yanında olmaktan asla çekinmeyen bir siyaset. Hiçbir milletin düşmanı değiliz. Herkese dostuz. Milletimiz 15 yıldır bu yüzden Türkiye’nin yönetimini Ak kadrolara teslim ediyor. Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkadaşlarına teslim ediyor. Allah’a hamdolsun, milletimizle el ele vererek hem siyasi, hem ekonomik istikrarı sağlayarak bugünlere geldik. Dünyanın en güçlü ekonomilerinin bile krize girdiği bir dönemde Türkiye büyümeye, kalkınmaya devam ediyor. Ekonomide seferberlik ruhuyla başladığımız 2017 rekor büyümesi, ihracat ve istihdam artışı ile devam ediyor. Allah memleketimizin bereketini arttırıyor, emeklerimizin sonuçlarını veriyor” dedi.

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her daim milletle beraber yürüdük. İstiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odaklarına karşı mücadelemiz devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti’ni artık hiç kimse hiçbir güç darbeyle, terörle, tuzaklarla durduramayacak. Yürüyüşünü kesemeyecek. Türkiye’nin ekonomisi sağlam, istikrarlı. Yıllardır atlattığımız nice badirelere rağmen kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerini bertaraf ediyoruz. Mehmetçiğimiz Afrin’de destan yazıyor. Bursa’dan Osmanlı’nın başşehrinden kahramanlarımıza selam gönderiyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.