Emekliye Ocak ayında zam geliyor!

Milyonlarca bağ kur ve SSK emeklisi enfasyon zammı için Ocak ayını bekliyor. 2017 yılının ikinci yarısında gerçekleşen enflasyon, emeklilere zam oranını gösterecek.

13 Eylül 2017 Çarşamba 11:41
Emekliye Ocak ayında zam geliyor!

Ocak ayında 9 milyon SSK ve Bağ kur emeklisi enflasyon zammı alacak. Emeklilerin merakla beklediği zam Ocak ayında geliyor. 2017 yılının ikinci yarısında gerçekleşen enflasyon, emeklilere zam oranını gösterecek. Emeklilerin zam oranı ise hala merak konusu. Emeklilerin zam oranı Merkez Bankası'nın enflasyon rakamlarına göre açıklanacak. Kesin zam oranları 3 Ocak tarihinde Merkez Bankası'nın enflasyon rakamlarını açıklamasından sonra belli olacak. 

Promosyon gelişmesi

Milyonlarca emekli, verilecek promosyon için beklemede. 12 milyon emekli vatandaş maaşlarına zam beklerken verilecek promosyon ile ek gelire kavuştu. Emekliler maaşlarına göre promosyon alırken, bu rakam 300, 375 lira seviyesinde bulunuyor. Ancak bazı bankalar bu rakamı yukarı çekti. Kimi bankalar bu rakamı 500 lira seviyesine çekerken, bazıları da otomatik fatura takibi yapana ek ödeme, kimi de müşteri getirene  100 lira ek ödeme vereceğini duyurdu. 

Son Güncelleme: 13.09.2017 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.