Erdoğan Tok’tan Türk askerini duygulandıran hediye

 Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçikler, İlkadım Belediyesi tarafından kendilerine gönderilen hediyeler ile mutlu oldu. 

01 Şubat 2018 Perşembe 14:28
Erdoğan Tok’tan Türk askerini duygulandıran hediye

Samsun'un İlkadım ilçe Belediyesi, Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe moral ve motivasyon olması için Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı, fındık ve mektup gönderdi. Başkan Erdoğan Tok tarafından gönderilen hediye paketini alan kahraman askerler, duygu dolu anlar yaşadı. 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a hediye için teşekkür eden Mehmetçikler, “Çok mutlu olduk ve çok duygulandık. Uğruna savaştığımız kutsal değerlerimiz Kur’an-ı Kerim ve ay-yıldızlı bayrağımızı yanımızdan ayırmayacağız. Başkanımızın yazdığı mektup da hepimiz için çok anlamlı bir destek oldu. Bizlere gönderdiği bu anlamlı hediyeler ve mektup için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ederiz” dediler.

Son Güncelleme: 01.02.2018 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.