Gülsüm Ananın Umut’u son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’da Gülsüm Kabadayı’nın 10 yıldır bakımını üstlendiği ve sabah saatlerinde hayatını kaybeden Rus asıllı olduğu tahmin edilen 26 yaşındaki ‘Umut’ son yolculuğuna uğurlandı.

23 Ocak 2018 Salı 16:37
Gülsüm Ananın Umut’u son yolculuğuna uğurlandı

Haber Linki – Antalya’da bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Rus asıllı olduğu tahmin edilen 26 yaşındaki Umut son yolculuğuna uğurlandı. Umut’un koruyucu annesi Gülsüm Kabadayı, elinden biran olsun Umut’un son giydiği tişörtü bırakmayıp, tabuta sarılıp gözyaşlarına boğuldu.

Antalya’nın Aksu ilçesinde 10 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından felç olan ve ‘Umut’ olarak bilinen 26 yaşındaki Mustafa Öz, 10 gün önce tedaviye alındığı hastanede zatürreye bağlı çoklu organ yetmezliğinden bu sabah yaşamını yitirdi. Özel hastane morgundan cenazesi alınan ‘Umut’ için Merkez Çayırlı Cami’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Umut’un koruyucu annesi Gülsüm Kabadayı’nın yanı sıra, eski eşi Zekeriya Ağar, çocukları Tunahan, Mehmet Ali, Firdevsi Güzel Ağar, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Umut’a destek olan çok sayıda hayırsever anne ve birkaç Rus vatandaş katıldı.

YOĞUN BAKIMDA KAVUŞTUM, YOĞUN BAKIMDA KAYBETTİM”

Cami avlusunda Umut’un son giydiği yeşil tişörtü koklayıp, ağlayarak taziyeleri kabul eden Gülsüm Kabadayı, Umut’u yoğu bakımlardan kurtaramadığını belirterek, bu kez beceremediğini söyledi. Umut’a bir yoğun bakımda kavuştuğunu ve bir yoğun bakımda kaybettiğini dile getiren Kabadayı, “Sevgimi verdim. Bu kez olmadı. Nefesim yetmedi. Kendimi buna hazırlamamıştım. Annesi alacak zannettim. Oğlum oturuyordu, gülüyordu. Umut’tu o. Doğum günleri yaptım. Büyük büyük pastaları severdi. 10. Doğum gününü kutlamıştım. Anne demiyor, boncuk boncuk bakmıyor artık” diye konuştu.

Cenazenin cami avlusuna gelmesiyle tabuta sarılan Gülsüm Kabadayı, uzun süre feryat ederek ağladı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Umut’un naşı Paşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Umut tedavi için, 29 Aralık 2013 tarihinde Samsun’da özel bir hastaneye geldi. Burada tedavi gören Umut, trafik kazasından 6 yıl sonra ilk adımını attı. Samsun’da tedavisi tamamlanan Umut daha sonra Antalya’ya geri dönmüştü.

Son Güncelleme: 23.01.2018 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.