Jandarmadan öğrencilere trafik bilgisi eğitimi

Samsun'un Bafra ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine, "Trafik Dedektifleri Projesi ve Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın Projesi" kapsamında trafik ışığı olmayan yaya geçitlerinden geçişler uygulamalı olarak anlatıldı.

Haberlinki
Haberlinki
25 Nisan 2019 Perşembe 13:02
Jandarmadan öğrencilere trafik bilgisi eğitimi

İçişleri Bakanlığının Trafik Dedektifleri Projesi ve Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın projesi kapsamında, Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Tim ekipleri tarafından, Üçpınar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme semineri verildi. Ekipler, okulun bahçesinde öğrencilere, trafikte yayaların önceliği olduğu uygulamalı olarak anlatarak, kavşaklarda ve karayolunda yaya geçiş kuralları, araçlarda emniyet kemeri kullanımı, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, traktör ve kamyonet kasalarında yolculuk, bisiklet binme kuralları konulu bilgilendirme yaptı. Yapılan bilgilendirme sonunda öğrencilere Trafik Dedektifi Kartı ve bilgilendirme afişleri dağıtıldı. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.