Kılıçdaroğlu'na üçüncü rakip çıktı!

Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayacak. Daha önce de Muharrem İnce ve Ümit Kocasakal aday olacağını açıklamışlardı.

25 Ocak 2018 Perşembe 13:33
Kılıçdaroğlu'na üçüncü rakip çıktı!

Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayacak. Daha önce de Yalova milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal CHP genel başkanlığına aday olacağını açıklamışlardı.

Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP Genel Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Eminağaoğlu, 29 ocak tarihinde Ankara'da düzenleyeceği basın toplantısında adaylığını duyuracak.

Eminağaoğlu, yaptığı açıklamada "Pazartesi günü açıklama yapacağım. Adayım" dedi.

Eminağaoğlu, 'Yeterli imzayı toplayabilecek misiniz?' sorusu üzerine "Yeterli koşullar oluşacaktır. Pazartesi günü bunları da açıklayacağım. CHP'nin programı doğrultusunda etkin şekilde hareket etmesi için CHP'yi ayağa kaldırmak ve ayağa kalkmış CHP ile Türkiye'yi yaşadığı sorunlardan kurtarmak için aday olacağım" diye konuştu. 

Kaynak:Haber 7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.