O Mehmetçik Samsunlu çıktı

Sınırda Zeytin Dalı Harekatı’na katılan ve A Haber’in sorusunu ‘İstikamet Kızıl Elma’ diyerek cevaplayan Mehmetçik Samsunlu çıktı.

22 Ocak 2018 Pazartesi 10:11
O Mehmetçik Samsunlu çıktı

Haber Linki – Türk Silahlı Kuvvetlerin (TSK) Afrin’de PYD/PKK mevzilerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Havadan F-16’lar karadan da Mehmetçik ve Özgürlük Suriye Ordusu (ÖSO) terör yuvalarını bombalıyor.

Terör örgütlerinin Afrin’den temizlemek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nın ikinci gününde Mehmetçik ile A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak röportaj yaptı. Ulak’ın sorularını tank üzerinde cevaplayan Mehmetçiğin Samsunlu olduğu anlaşıldı. Uzman Çavuş Mehmet Kuzu olan Mehmetçik, Samsun’un Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı. Ulak’ın ‘İstikamet neresi?’ sorusuna ‘Kızıl Elma’ diyerek cevap veren Kuzu, ailesine de mesaj göndererek, ‘bizi beklemesinler’ dedi. ‘Türkiye’ye bir mesajın var mı?’ sorusunu da Kuzu, ‘Bu vatanı kimse bölemez’ şeklinde konuştu.

Uzman Çavuş Mehmet Kuzu ile yapılan röportajı 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve A Haber Karadeniz Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan ile birlikte sınıra görevli giden kameraman Yasin Köse yaptı.

Son Güncelleme: 22.01.2018 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.