Oğlu ve Eşi Şehit Edilen Astsubayın İlk Sözleri...

Yüksekova'da PKK'lı hainlerin düzenlediği alçak saldırıda eşini ve 11 aylık oğlunu şehit veren baba Serkan Karakaya, kendisini arayan Süleyman Soylu'ya "Vatan sağ olsun" dediği ortaya çıktı.

Haberlinki
Haberlinki
01 Ağustos 2018 Çarşamba 13:42
Oğlu ve Eşi Şehit Edilen Astsubayın İlk Sözleri...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya için Selahaddin Eyyubi Havalimanında tören düzenlendi.

EVLADININ YASTIĞINA SARILDI

Hain saldırıda eşi ve bebeğini kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, tören sırasında evladının yastığına sarılarak üzüntüsünü yaşadı.

ACILI BABANIN İLK SÖZLERİ: VATAN SAĞ OLSUN

Törendeki hareketiyle herkesi ağlatan acılı babanın, olay sonrası kendisini arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Bakanım, karım oraya benim yanıma gelmek istedi çocukla beraber. Başımıza böyle bir iş geldi. Vatan Sağ olsun" dediği ortaya çıktı.

haberler.com

Anahtar Kelimeler:
şehitHakkariPkkHaberlinki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.