SAMULAŞ'ta genel müdürlüğe Enver Sedat Tamgacı getirildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş.’de (SAMULAŞ) genel müdürlüğe, Kadir Gürkan’ın yerine Enver Sedat Tamgacı atandı.

Haberlinki
Haberlinki
20 Nisan 2019 Cumartesi 09:14
SAMULAŞ'ta genel müdürlüğe Enver Sedat Tamgacı getirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ’ın genel müdürü olarak görev yapan Samsunlu Enver Sedat Tamgacı, SAMULAŞ’ta genel müdür olarak görevlendirildi. Tamgacı, bugün öğlen saatlerinde görevi Gürkan’dan devraldı. 



Enver Sedat Tamgacı Kimdir?
30 Mayıs 1974 yılında Samsun'da doğan ve evli olan Enver Sedat Tamgacı, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1997 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladı. Ardından İstanbul Ulaşım A.Ş.’de yönetim geliştirme uzmanı olarak çalışan Tamgacı, 2009 yılından 2015 yılına kadar Kayseri A.Ş.’de işletme müdürü olarak, 2015'ten bu yana kadar da Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ’ın genel müdürü olarak görev yaptı. Meslek hayatında önemli işlere imza atan Enver Sedat Tamgacı, özellikle raylı ulaşım sektöründe birçok görevde yer aldı. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.