Son dakika... AK Parti seçim beyannamesinden ilk detaylar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti Seçim Beyannamesi az sonra açıklanacak. Beyannamenin ilk ayrıntıları da belli oldu. AK Parti seçim beyannamesi 360 sayfadan oluşuyor ve beyannamede 16 başlık buluyor.

Haberlinki
Haberlinki
24 Mayıs 2018 Perşembe 14:28
Son dakika... AK Parti seçim beyannamesinden ilk detaylar

-Ankara Spor Salonu’na “Vakit Türkiye vakti”, “Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye”, “Yaparsa yine AK Parti yapar”, “Millet karar verecek güven ve istikrar devam edecek” pankartları asıldı. İlk kez 2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanılan “Erdoğan” logosu dikkat çekti.
-Atatürk, Erdoğan, Yıldırım posterleri ve Türk bayrağı yan yana asıldı. 
-AK Parti’nin “Tek sevdamız Türkiye”, “Daima aşk daima millet”, “Vakit Türkiye vakti” “Eroğlu Erdoğan” gibi eski ve yeni seçim şarkıları çalındı. 
-Erdoğan ve Yıldırım, salon içine kurulan platformu dolaşarak partililere beyaz karanfiller attı. 
-Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı salon çevresinde partililer dört arama noktasından geçirildi. 
-AK Parti’nin 16 yıllık siyaset yolculuğunu ve Erdoğan’ı anlatan anlatan bir sinevizyon gösterildi. 
-Ankara’dan aday gösterilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de salona alkışlarla girdi.

Devamı geliyor…

TOPLANTIDAN NOTLAR

Yurdun çeşitli bölgelerinden gelen partililer, erken saatlerde Ankara Spor Salonu önünde toplandı. Partililer, oluşturulan güvenlik noktalarında yapılan aramanın ardından salona alınıyor.

Toplantı için hazırlanan salona, üzerinde "İrade, erdem, cesaret" yazılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ile Türk bayrağı ve AK Parti flamaları asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salondakileri selamlaması için platform hazırlandı. Partililerin etkinliği rahat izlemesi için de kürsünün üzerine büyük boyutlu ekran kuruldu.

Erdoğan'ın konuşma yapacağı kürsünün kurulu olduğu platformun önüne "Vakit Türkiye Vakti" yazılı pankart asıldı.

Salonda, "Güçlü Meclis güçlü Türkiye", "Yaparsa yine AK Parti yapar", "Millet karar verecek, güven ve istikrar devam edecek" yazılı pankartlar dikkati çekti.

Toplantıya çok sayıda gazeteci akredite oldu. Gazetecilerin rahat çalışabilmesi için salonda alan ayrıldı.

Hürriyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.