Adliye çalışanlarından kan bağışı seferberliği

Samsun Adliyesi’nde depremzedeler için düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

15 Şubat 2023 Çarşamba 13:23
Adliye çalışanlarından kan bağışı seferberliği

Samsun Adliyesi’nde depremzedeler için düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılay Samsun Şubesi iş birliğinde depremzedeler için kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay tarafından Samsun Adliyesi içerisinde kan verme noktası kuruldu. Kampanyaya adliye çalışanları büyük ilgi gösterdi. Savcılar, avukatlar, büro personelleri ve birçok çalışan kan bağışı yaptı.

Kan bağışı noktasını ziyaret eden Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, "Oradaki insanların konteyner, battaniye, çadıra ihtiyacı olduğu kadar kana da ihtiyaçları var. Çok sayıda yaralı var. Bu yaptığınız kampanya çok anlamlı ve önemli. Ben 17 kişilik ekibimle deprem bölgesinde görev yaptım. Ölüm ve defin işlemlerini gerçekleştirdik. Biz kendi alanımızla ilgili bir hizmet yaptık. Bazı arkadaşlar orada yardım dağıtmada görev aldı. Sırada çok fazla gönüllü meslektaşımız var" dedi.

Kan bağışı kampanyasında Kızılay Samsun İl Başkanı Ahmet Muştu ve Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım da hazır bulundu.

Saat 09.00’da başlayan kan bağışı 17.00’de sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.