Havza'dan Cerablus ve ElBab'a yardım

Samsun’un Havza ilçesinden, Suriye’nin Cerablus ve ElBab şehirlerine oyuncak ve eşofman takımı yardımı gönderildi.

Haberlinki
Haberlinki
14 Haziran 2019 Cuma 09:52
Havza'dan Cerablus ve ElBab'a yardım

İŞKUR, Havza Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Merkezi iş birliği içerisinde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Proje hakkında bilgi veren Havza Gençlik Merkezi Müdürü Mahmut Bektaş, “Gençlik Merkezimizde giyim ve amigurimi (örgü oyuncak) atölyesi proje kapsamında kuruldu. Burada üretilen 120 adet eşofman takımı ile 150 adet örgü oyuncaklarımız Cerablus ve Elbab’da ülkemiz himayesinde bulunan yetimhanelere gönderilerek dağıtımları sağlandı. Oradaki yetimhanelerdeki çocuklarımızı bir nebze de olsa sevindirebildiysek, onlara katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. Projede emeği geçen eğitmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


Bektaş, faaliyetleri hakkında şu bilgileri verdi: 
“Gençlerimizin boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamak, sosyal, kültürel, sanatsal alanlarda kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile yaz etkinliklerimiz başlayacaktır. Gitar, keman, bağlama, ney, resim, okçuluk, bilgisayar, işaret dili, Osmanlı Türkçesi, ebru, zeka oyunları eğitimlerimize ilgi ve alaka büyük olup 1 Temmuz 2019 itibari le eğitimlerimize başlayacağız.” 

İHA

Anahtar Kelimeler:
HavzaCerablusElBab
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.