Vali Tavlı: “Çocuk, kadın, engelli ve yaşlılar için tüm imkanlar kullanılarak”

SAMSUN’DA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUK, KADIN, ENGELLİ VE YAŞLILARI HER TÜRLÜ RİSKTEN KORUMAK İÇİN YÜRÜTÜLEN VE SPORDAN SANATA, BİLİMDEN KÜLTÜRE KADAR BİRÇOK ALANI KAPSAYAN KORUYUCU VE ÖNLEYİCİ HİZMETLERLE İLGİLİ KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK KONULARIN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTI VALİ ORHAN TAVLI’NIN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

21 Mart 2024 Perşembe 13:50
Vali Tavlı: “Çocuk, kadın, engelli ve yaşlılar için tüm imkanlar kullanılarak”

Samsun Valisi Orhan Tavlı; çocuk, kadın, engelli ve yaşlıları her türlü riskten korumak için yürütülen çalışmalarda tüm imkanların kullanılacağını söyledi.

Samsun’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çocuk, kadın, engelli ve yaşlıları her türlü riskten korumak için yürütülen ve spordan sanata, bilimden kültüre kadar birçok alanı kapsayan koruyucu ve önleyici hizmetlerle ilgili kurumlar arası iş birliğinin sağlanmasına yönelik konuların görüşüldüğü toplantı Vali Orhan Tavlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Tavlı, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, sevgi dolu yürekleriyle dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızı, azimleri ve kararlılıklarıyla herkese ilham veren engellilerimizi ve tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan yaşlılarımızı desteklemek ve her türlü riskten korumak için yürütülen çalışmalar tüm imkanlar kullanılarak her zaman devam edecek” dedi.

Toplantıda; Vali Yardımcısı Vekili/İlkadım Kaymakamı Abdulkadir Demir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şenol Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ferhan Sarıcaoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras ve ilgili şube müdürleri hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.