Atatürk giysileri podyuma çıkıyor

Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nün Atatürk giysilerinden esinlenerek özel olarak hazırladığı koleksiyon 16 Mayıs Perşembe günü podyuma çıkacak.

Haberlinki
Haberlinki
15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:52
Atatürk giysileri podyuma çıkıyor

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 16 Mayıs Perşembe günü, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı etkinlikleri kapsamında, anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapacak. 


Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ün askeri ve sivil yaşamı içinde giymiş olduğu üniforması ve diğer kıyafetleri esas alınarak kadın giyimine uyarlanan koleksiyonun sergileneceği etkinliğin galası 15 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00’de Atatürk Kültür Merkezi'nde, gösteri ise 16 Mayıs Perşembe günü Piazza'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. 


Buz Pistinde gerçekleşecek defilede, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından büyük bir özenle hazırlanmış giysiler arasında, Atatürk´ün öğrencilik yıllarından başlayarak, hafızalardaki en şık giysileri yer alacak. 

İHA

Anahtar Kelimeler:
AtatürkAtatürk Giysileri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.