İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıldönümü

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 103. YILDÖNÜMÜ SAMSUN’DA ANILDI.

12 Mart 2024 Salı 12:26
İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıldönümü

İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıldönümü dolayısıyla Samsun’da "Türk’ün Özü Akif’in Sözü" isimli program düzenlendi.

"Türk’ün Özü Akif’in Sözü" temalı "İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı" Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencilerinin İstiklal Marşı’nın 10 kıtasının tamamını okuması ile devam etti.

Anaokulu öğrencilerinin performansı salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Miniklerin gösterilerinin ardından sahneye İlkadım Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri çıktı. Lise öğrencilerinin "Türk’ün Özü Akif’in Sözü" temalı oratoryo gösterisi de büyük beğeni topladı.

Etkinliğe Samsun Valisi Orhan Tavlı, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Bakçepınar, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, İl Müftüsü Seyfullah Çakır, protokol üyeleri, davetliler ve gösteri yapan öğrencilerin velileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.