Samsun Bulvar AVM'de açık hava sinema etkinliği “Çanakkale 1915” filmiyle final yapacak

Samsun Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM) tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel “Çanakkale 1915” filmiyle final yapacak. 

29 Ağustos 2017 Salı 15:13
Samsun Bulvar AVM'de açık hava sinema etkinliği “Çanakkale 1915” filmiyle final yapacak

Her özel günde gerçekleştirdiği etkinlikleri Samsunlularla buluşturan Bulvar AVM, Zafer Bayramı’nın 95. yılını, meydan alanında kurulmuş olan açık hava sinema etkinliğinde “Çanakkale 1915” filmini yayınlayarak taçlandıracak.Yönetmenliğini Yeşim Sezgin'in yaptığı, senaryosunu Turgut Özakman'ın yazdığı ve büyük yankı uyandıran 2012 yılı yapımı Türk filmi, Kurtuluş Savaşı'nın taç kapısı girişi olan Çanakkale Savaşı destanını anlatıyor.Çocuk genç yaşlı tüm kesimlerce severek izlenebilecek Çanakkale 1915 filmi izleyenlere filmlere konu olan bir nostaljiyi yaşatırken, aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramına özel içeriği bakımından da sinemaseverlere tarihe dair duygulu anlar yaşatacak.Zafer Bayramı, aynı zamanda filmden önce sahne alacak olan, her milli bayramda gerçekleştirdikleri özel repertuarlarıyla milli duygulara dokunan bando ekibinin, marşlardan oluşan dinletileri ile harmanlanacak.Etkinlik, 30 Ağustos Çarşamba günü 19.00’da Bulvar AVM meydanında başlayacak ve 20.00 itibariyle Çanakkale 1915 filmi ile devam edecek. Tüm Samsunlular ücretsiz olan etkinliğe davet edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.