Tamer Karadağlı ve Selim Terzi’den Samsun Valisi Tavlı’ya ziyaret

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ TAMER KARADAĞLI SAMSUN VALİSİ ORHAN TAVLI’YI ZİYARET EDEREK KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

11 Ekim 2023 Çarşamba 17:39
Tamer Karadağlı ve Selim Terzi’den Samsun Valisi Tavlı’ya ziyaret

SAMSUN (İHA) – Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Selim Terzi ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Selim Terzi ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, beraberindeki heyetle birlikte Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Vali Tavlı, Tamer Karadağlı ve Selim Terzi’ye Bandırma Vapuru maketi hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.